08 January 2012

nak tukar template (",)

Assalamualaikum (",)

entry ni tak de kena mengena dengan gambar atas tuh . SEKIAN !

nak minta tolong ni . sesapa ade suggestion untuk template blogger yang comel , simple dan tak serabut . ala-ala polka dot . lagi bagus . nak tukar template . sebab dah boring la . kan . tapi nak tukar lepas final nanti . dalam 12 januari macam tu . kalau sesapa yang ada link template yang cun cun . up to date . komen kat bawah ek . ngan link die sekali . jasa kalian semua . diucapkan ribuan terima kasih .

6 comments:

  1. g kat website yg aku crdt kan..kt blog ak.. hehe.. amik template free je..;p

    ReplyDelete
  2. template aku..lawa apa...heeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. wahhhh...bersemangt nak tukar....gud luck keyhhh...saya pakai blogger punye je...x reti nak advance2 neh...hihihi

    ReplyDelete
  4. dea : ok . nanti la lepas final exam . hahaha

    ReplyDelete
  5. seorang insan :: AMB : haha . ok2 . mai ni nk try tengok

    ReplyDelete
  6. ana jannah : cepat boring la . hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih . Syukran Jazilan