18 May 2013

Mini GiveAway By Nabila Izzati

Assalamualaikum (",)


kalau nak join just klik banner , tarikh tutup 25 may, seminggu dari sekarang
syarat-syarat pun semua dah ade
ikut je k

ade 32 hadiah untuk dimenangi, so jangan la malu malu nak join

saya tag :



9 comments:

  1. Gud luck :)
    anyway , awak tak hantar pun link entry penyertaan dkt tempat komen blog saya . sila hantar dekat link blog saya kalau tak pernyertaan dibatalkan ..hehe strict pulak Nabila .. tapi itu untuk memudahkan urusan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. internet slow down . :) jap tengah loading

      Delete
  2. Thanks sebab join :)
    yang kene like gambar tu ,maybe ramai tak boleh bukak kan , so yang like gambar tu dikecualikan , korang kene follow sorang je lagi iaitu http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/ . Mohon follow .
    anyway . Gud Luck :)

    ReplyDelete
  3. dari segment yg sama..
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-nabila-izzati.html

    ReplyDelete
  4. http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-nabila.html

    ReplyDelete
  5. gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-nabila-izzati.html

    ReplyDelete
  6. gud luck..jom blogwalking..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH MENANG !
    http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/senarai-pemenang-mini-giveaway-by-nabila.html

    ReplyDelete

Terima Kasih . Syukran Jazilan