03 April 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

dia kembali lagi
ari 2 nak join x sempat . kali ni mesti sempat
ape ?
2 tajuk yang kat atas tuh
senang jek nk join jek . klik sini


okies . settle



32 comments:

  1. hai. singgah dari blog abang Ben. :)

    ReplyDelete
  2. KASI GEGAR BLOG KAMU!!meh kita meaen cak2~

    ReplyDelete
  3. dari blog abg ben, sy bwk basikal kayuh2 sampai sini *sila jgn pcaya yg basikal tu* HAHAHA salam perkenalan, mai la blog sy pulak, naik jet pun takpa lagi laju :D

    ReplyDelete
  4. Singgah Sini :D ...Gegar Blog 1 Ribu !!!

    ReplyDelete
  5. salam gegar....datang dari blog abg ben...jom datang melawat blog saya....
    http://daridirinisa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Singgah terjah sini..simple blog..i like!..i follow..

    ReplyDelete
  7. hyeee....singgah terjah blog awk...heheh...jom singgah blog sy plak...kalau sudi jom join my 1st giveaway...hadiah menarik mnanti anda!

    http://ciksaraspalela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

    ReplyDelete
  9. cik sue datang gegar 1000 blog...

    salam perkenalan.. =D

    ReplyDelete
  10. beta putera negara 1...dtg mnjenguk rakyat jelata...
    sudikah kiranye tuan hamba menjadi teman sepermainan beta?

    http://hackerz91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  12. Salam Perkenalan.. Salam Gegar! Jemputla ke teratak saya yang tidak seberapa ini..:)

    ReplyDelete
  13. dtg jnguk sini jugk wlupn xjoint gegar list

    ReplyDelete
  14. singgah buat lawatan sambil berblog ke belog comel ! ada masa lawat belog azza pulak ye :) jangan sombong-sombongg :) happy blogging ! :)


    =)

    ReplyDelete
  15. salam ..

    mutiara singgah jenguk geng2 kumpulan 1..

    ^___^
    suke blog ni..truskan berblog neh..

    mutiara folo kamu ye..
    kite jd geng jum!

    ReplyDelete
  16. Hey ! salam singgah. .nak cuci mata kat sini sat..

    ReplyDelete
  17. thanks kepada semua yang sudi singgah blog cik bai yang x seberapa nie .

    luv u all

    ReplyDelete
  18. thanks kepada semua yang sudi singgah blog cik bai yang x seberapa nie .

    luv u all

    ReplyDelete
  19. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. salam singgah n follow sini!
    Mas gegar ahli kumpulan 1 dari segmen gegar 1000 blog Ben Ashaari..

    ReplyDelete
  21. salam...datang sini jalan² dari blog BA... :)

    ReplyDelete
  22. pasukan 1 jersi 36 nak gegar padang di sini.golllllllll....

    ReplyDelete
  23. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG DaRi BLoG aBG BeN... SiS NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS... RiNDu SuMeR RaKaN2 BLoGGeRS...

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia... (^_____^)V

    ReplyDelete
  24. Datang ziarah dari ahli kumpulan 5!! :D

    Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
    Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

    ReplyDelete
  25. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. gegar dari group bonus

    terjah2 la ek di sini

    ReplyDelete
  27. salam gegar...

    http://mylovely-fieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Misi menggegar blog kumpulan 1

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-2.html

    Jemput ke blogies ku yer :)

    ReplyDelete
  29. lewat sampai...tayar kereta api tercabut....=).. dari group 4....

    ReplyDelete
  30. salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. akhirnya saya berjaya follow blog awak.. oleh itu, marilah tinggalkan jejak d blog saya n follow la sekali ek.. apa2pun thanks yaa

    ReplyDelete

Terima Kasih . Syukran Jazilan