18 March 2012

tolong laahhhhhhhhh bagi nasihat dan bebelan

Assalamualaikum (",) 

awat la cek ni malas sangat nak siapkan assignment yang belonggok ni . tolong la bagi nasihat kat cek jap . punah punah . dengan FYP nya lagi . tak sedor diri masing masing . ni pon ada hati nak pegi main bowling bagai . sabor je la . inilah dugaan jadi pelajar . keja banyak sangat nak buat tapi tak buat buat atau lebih spesifik lagi . tak tau nak start yang mana dulu . ampunkan patik tuanku :)

gambar atas ni tak de kena mengena dengan entry yer

minggu ni wajib siapkan dua assignment Aquatic Vert . lepas tu dont forget proposal mini project dan report PBL . yes ! masih ingat semua assignment . bagus jugak kadang kadang .

tolong laahhhhhhhhh bagi nasihat dan bebelan untuk insan yang bernama NORBAIAAH binti SANAPI ni . terima kasih ya semua !!

4 comments:

  1. haipp! anda dikehendaki buat segala eseimen dengan pantass. jangan lekaaa. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat !!!! dah start buat .. thanks

      Delete
  2. chaiyok2 kak bai! nnt kiter anta psnn delivery kak bai tuu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy !!! bestnyer dapat makanan free .. hehe

      Delete

Terima Kasih . Syukran Jazilan