22 April 2012

SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA

Assalamualaikum (",)

ok ! ni segment dari belog comel . nak join jangan lupa klik ok . nak ceritakan serba sedikit belog ni . belog ni namanya "luahan tanpa pena" . cetus ilham nak letak nama macam tu setahun yang lalu, sebab ye la, silent reader and silent diary rite ? kita mengarang tanpa guna pena @ pena . lepas tu belog ni semuanya tentang aku, ala ala tempat meluahkan la . tapi tak la 100% semua nak luah . itu serba sedikit sejarah nama belog .

start berbelog selepas tamat matrikulasi, dalam bulan 4 tahun 2009 . sapa yang encourage ? abang aku . abang aku ade belog, nampak macam best . then aku suruh dia ajar, letak gambar semua . tapi sekarang ni aku lagi expert dari dia . haha . aku sangat suka berkongsi cerita . dan online bila ada masa lapang . so belog ni la teman karib aku yang tak penah meluat dan bosan dengan cerita aku . THANKS belog !!! 

tu jek . so . selamat berbeloging semua !!!

eh jap . nak tag semua orang yang baca post nii

7 comments:

  1. hee, sma lah! :) blog ni tempat luahan hati hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join segmen miss z...
    jom terjah blogger lain pula

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  3. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  6. salam kenal. dah follow awak.


    terjah sini dari segmen miss Z.

    TOLONG KLIK SINI DAN TEKAN VOTE. TERIMA KASIH

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  7. as-salam dan hi,

    datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


    syieda,

    ReplyDelete

Terima Kasih . Syukran Jazilan