17 June 2012

berpada pada dalam persabahatan

Assalamualaikum (",)

hello hello hello, sekarang tengah exam week . memang sangat BIZI la kaan, sampai tak sempat idea untuk posting baru nak datang . ye la tu sangat kan . cuma sepanjang aku diam berblogging ni aku banyak benda yang berlaku disekeliling . nak explain satu satu pon . rasa macam malas nak menaip . boleh ke macam tu . secara natijahnya, kita hidup ni nak buat apa apa pon biarlah berpada pada . jangan lah over , especially untuk sesuatu yang kita sangat happy . macam dalam persahabatan, kita rapat sangat sangat dengan kawan kita . sampai everything semua kita nak cerita . pendek kata memang tak de rahsia antara kita . tapi at one time, ALLAH nak uji , tetiba ada perselisihan faham yang menyebabkan hubungan menjadi renggang . terus tak rapat macam dulu . patah seribu . bukanlah meminta . tapi aku dah penah alami semua tu . sampai sekarang, kitorang dah tak rapat macam dulu, cuba bukannya tak cuba . tapi entah . itu lah aku nak pesan . ape ape pon sentiasa lah bersiap sedia, apa apa nak buat pon berpada pada .

ok aku tak doa . cuma just want to make a soft remind . sebab dekat twitter pon dah jelas aku nampak . cuma tu lah, anggaplah semua tu ujian dari ALLAH, beri kekayaan pon ujian dr ALLAH, kejayaan pon ujian dr ALLAH . so sentiasa beringat ok . baik lah, tu je la kot . tunggu lah selepas 21 jun, baru aku update baru :)


we share we care 


*neves masih ade 3 paper nak exam,
*neves nak presentation FYP 26/6
*neves nak berpisah dengan kawan kawan 3 tahun sesama di Sarawak

6 comments:

  1. haa kalo daa gado ,
    mesti rahsia yg kita cerita kat dye , dye na bongkar kan ..
    hmm hmm but so far eikyen tapena kena lagi (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok, sebab tu kena selalu beringat :)

      Delete
  2. tak salah utk kite berkongsi rahsia ngn kwn tp kite kne beringat. tak semua rahsia kite kne kongsi. bile dh jd salah faham ke gadoo ke mst rahsia akn terbongkarkan. btw, GOOD LUCK 4 ur EXAM !! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul, jangan over sangat, thanks :)

      Delete
  3. kengkawan cenggini lah... herm.. time besahabat, semua okei... tp bila tersalah faham sikit, putus kawan, abesss... mase kwn tu kne la beringat ape yg kite boleh share, ape yg kte kne simpan sniri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul . jangan sampai segala benda nk share, smpai satu masa diuji, terus lupa segala janji

      Delete

Terima Kasih . Syukran Jazilan