13 June 2012

'soft remind'

Assalamualaikum (",)

jom baca reminder aku buat khas untuk penghuni kolej yang kebanyakannya adik adik tersayang aku, sebelum aku melangkah keluar dari kolej kesayangan aku ni, aku patut buat semua ni ~~ <3


salam/hi, cuma nak buat 'soft remind' utk semua penghuni sakura,

saya yakin dan tahu, ada yang akan balik awal dan akan ada housemate kita yang balik paling lewat, kiranya dialah orang terakhir akan keluar dari rumah tu, just nak pesan, pastikanlah barang barang kita yang mana balik awal tu dikemaskan, dibuang dan disimpan dalam stor, jangan harapkan kawan yang balik lambat, saya tahu kadang kadang kawan yang balik lambat ni pon malas jugak tapi sudah termaktub dalam peraturan buku panduan pelajar, rumah wajib bersih dan kemas sebelum keluar, kalau tak semua akan kena denda, so sama samalah kita bekerjasama bersihkan rumah sebelum melangkah keluar, TOLONG BUANG SIKAP HARAPKAN ORANG LAIN ..

antara barang2 yg selalu dibiarkan dan ditinggalkan:
- selipar/kasut lama
- hanger
- tin tin makanan
- bekas makanan
- alatan mandi
- makanan yang tak habis (biskut, etc)

your belongings is your responsibilities, tahu, semua nak excited nak balik, tapi tak salahkan tolong menolong, selamat menghadapi peperiksaan akhir dan selamat bercuti :) ♥ sakura, 3 tahun bersama sakura, thanks SAKURA ~~ ♥

2 comments:

  1. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete

Terima Kasih . Syukran Jazilan