07 March 2014

Entah? Biasa jer kot.

Assalamualaikum (",)

soalan demi soalan datang dalam kepala otak ni. jap, soalan tu orang dok tanya atau sendiri yang fikir? 50-50. clear? rahsia? nope. semuanya jelas. apa yang perlu dikongsi, saya kongsikanlah tapi kalau yang tak perlu, maybe orang tertentu jer patut tahu. nampak macam senang. tapi Allah jer tahu. nak simpan daripada bff sendiri . ohhmaaaiii. its not easy my dear !!!! 

hope oneday, Allah bagi saya kekuatan untuk share dengan semua orang. bila semuanya patut di kongsi. complicated babe! ok, buat macam biasa. tak ada apa. semuanya baik baik aja. 

video

layan video dulu ok? ...


Terucap syukurku.. Aku memilihmu
‘tuk menjadi teman hidup setia slamanya
Belahan hati ini.. Kini tlah terisi
Aku dan dirimu mengikat janji bahagia..

Dan berlayarlah kita renda keluarga meretas hidup bersama
Aku bahagia ku dipertemukan belahan jiwaku

Tuhan persatukan kami untuk slamanya hingga bahagia disurga-Mu
Pegang tanganku, tataplah mataku.. Engkau ditakdirkan untukku

Ikatan suci ini.. Slalu ‘kan ku jaga
Meniti sakinah.. Penuh Kasih Sayang dan Rahmat-Nya... 


Entah? biasa jer kot. apa nak takut kalau betul.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih . Syukran Jazilan